Kapcsolat, Info - maharana budapest

Tartalomhoz ugrás
Telefon: 06 (1) 797 0956
email: info@maharana.hu

 
Rana Sachin ügyvezető igazgató

Asztalfoglalás: Ajánlott, Kattintson ide, vagy hívja a 06 (1) 797- 0956-es telefonszámot.
Rendezvények: Éttermünkben és külső helyszínen egyaránt vállaljuk teljes menüsorok elkészítését családi, baráti vagy céges rendezvényekre. Önnek nem kell foglalkoznia a szervezéssel. Válassza éttermünket vagy kérje kiszállításunkat, és mi mindent elintézünk.kérjük, hogy Kattintson ide vagy hívja a 06  (1) 797-0956-es telefonszámot.

Házhoz szállítás, elvitelre rendelés: (hamarosan, fejlesztés alatt)

Ételallergiások részére egyedi ételek kérésre.
Ayurvedikus vegetáriánus és hús alapú ételek, különleges indiai édességek.
Gyerekbarát étterem, családokat, gyerekeket is szívesen fogadunk.

Fizetési Mód: Készpénz, Master és Visa Card, OTP SZépkártya

Megközelítés:
Szent István krt és Hegedűs Gyula u. sarok, majd innentől cca. 50 méter Hegedűs Gyula u. 7
Autóval érkezőknek az étteremtől cca 20 méterre a Hegedűs Gyula utcában fizetős, örzött parkoló, továbbá az utcákon 8-18 óra között fizetős parkolás lehetséges.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

  • 4/6-os villamos Nyugati pályaudvar megálló (innentől pár perc séta a Szent István kőrúton a Margit-híd felé, majd a második utcán jobbra cca. 50 méter)
  • 72, 73, 76 trolibuszok Izabella/Podmaniczky utca sarok megálló (innentől pár perc séta lásd 4/6-os villamosnál leírtak)
  • 4-es zöld Metró Kálvin tér megálló, majd 3-as kék metróra átszállva Nyugati pályaudvar megálló vagy Rákoczi tér megálló és irány a 4/6-os villamossal a Nyugati Pályaudvar (innentől pedig pár perc séta fentebb leírtak szerint)
  • 3-es kék Metró Nyugati pályaudvar megálló (
    innentől pár perc séta fentebb leírtak szerint)
  • 2-es piros Metró Deák Ferenc tér, majd átszállás a 3-as kék metróra és irány a Nyugati Pályaudvar, vagy Blaha Lujza tér és innen 4/6-os villamossal Moszkva tér irányában a Nyugati pályaudvarig (innentől pedig pár perc séta fentebb leírtak szerint)
  • 1-es sárga metró (kisföldalatti) Deák Ferenc tér megálló, majd átszállás 3-as kék Metró és irány a Nyugati pályaudvar (innentől már csak pár perc séta a fentebb leírtak szerint)
  • További járatinformáció: BKK (BKV)
Vissza a tartalomhoz